0

Svetovalnica Svetovalnica Feed


Je ena od avto žarnic pregorela? Ali razmišljate o zamenjavi žarnic za avto za tiste z višjo svetilnostjo ali daljšo življenjsko dobo?

Že tako se je dovolj težko odločiti katere žarnice so najbolj primerne. Pogosto pa se zgodi tudi, da imate težave z žarometi – katere so najpogostejše težave?

Avto žarnice OSRAM Night breaker laser so najsvetlejše halogenske žarnice za avto proizvajalca OSRAM. Idealna izbira za voznike, ki želijo maksimalno delovanje v povezavi z novo tehnologijo in dizajnom.

Obstaja veliko zakonov, ki regulirajo tip žarometov, ki so dovoljeni na cesti. Pravila določajo barvno temperaturo, svetilnost in kdaj je potrebno imeti prižgane žaromete.

Avto žarnice OSRAM NIGHT generacija BREAKER so na voljo tudi v xenonski različici. Imajo izredne lastnosti saj omogočajo do 70% več svetlobe kot standardne xenonske žarnice za avto. Žarnica XENARC Night breaker unlimited je najmočnejša xenon žarnica iz OSRAM-ove linije. Je tudi močnejša kot predhodni model xenon žarnic XENARC Silverstar.

Xenon žarnice postajajo izredno popularne pri voznikih, ki si želijo optimalno uporabniško izkušnjo in stil za njihov avto. OSRAM Xenarc Cool Blue Intense žarnice so mešanica finega oblikovanja in brezhibne tehnologije. Razpon prinaša dodatno modro in ekstra močen kontrast Xenon luči. 

Ko govorimo o dovoljeni uporabi halogenskih avto žarnic, je barvna temperatura tista, ki določa ali je žarnica primerna ali ne. Halogenske avto žarnice z barvno temperaturo več kot 4200K ni dovoljeno uporabljati na cesti. Uporablja se jo lahko uporablja samo na off road terenih.

Avto žarnice Osram so sinonim za kvaliteto in vam nudijo več svetlobe, dobro vidljivost, moderen izgled in podaljšano življenjsko dobo. Vse žarnice za avto pa so tudi potrjeno OEM kvaliteto. 

Xenon žarnice so primerne za vse voznike, ki zahtevajo visoko zmogljivost, stilski dizajn s posebnimi lastnostmi in inovativno tehnologijo. Poleg vseh ostalih prednosti, xenon tehnologija omogoča odlično vidljivost in osvetlitev cestišča.

Žarometi imajo funkcijo osvetljevanja ceste pred avtomobilom. Predvsem pa je njihova funkcija ta, da nam omogočajo, da smo podnevi na cesti prej opazni, ponoči pa omogočajo, da dovolj hitro zaznamo morebitno nevarnost ali nepričakovane situacije na cesti.

Podjetje GE lighting zavzema pomembno vlogo na področju avtomobilskih žarnic. Proizvajalec GE Lighting je na odobritvenem seznamu veliko proizvajalcev avtomobilov po vsem svetu, kjer so kakovost in učinkovitost ključnega pomena.

Vsi avto žarometi imajo enako funkcijo, da osvetljujejo cesto pred avtomobilom, ne glede na to katere avto žarnice uporabljate za osvetlitev. Tri glavne vrste žarnice, ki se uporabljajo v žarometih so halogenske, ksenon in LED žarnice. Razlikujejo se glede na tehnologijo, ki jo uporabljajo.


Prikazujem 1 do 12 od 117 (10 strani)