0

Avto žarnica Xenarc Cool blue intense

Za zahtevne voznike

 

Primerjava avto žarnicPrimerjava svetilnosti
Primerjava svetilnosti žarnic

 

Xenon žarnice postajajo izredno popularne pri voznikih, ki si želijo optimalno uporabniško izkušnjo in stil za njihov avto. OSRAM Xenarc Cool Blue Intense žarnice so mešanica finega oblikovanja in brezhibne tehnologije. Razpon prinaša dodatno modro in ekstra močen kontrast Xenon luči. Te žarnice so idealne za tuning strokovnjake in športne voznike, ki stremijo k individualnemu stilu. Ponujajo bolj izrazit in stilski izgled v primerjavi s standardnimi xenonskimi žarnicami. Dvakrat več svetlobe v primerjavi s halogenskimi žarnicami in manjša poraba energije. 

Žarnice za avto z maksimalno učinkovitostjo, izrednim svetlobnih učinkom in brezkompromisnim dizajnom, z impresivno svetilnostjo in visokokonstrastno modro svetlobo do 5.500 kelvinov, prinaša svežo, belo-modro svetlobo.

Žarnica proizvaja hladno modri učinek z barvno temperaturo do 5500K, kar je omogočila uporaba povsem nove tehnologije: namesto običajne prevleke je uporabljen poseben sistem polnjenja, ki proizvaja modro svetlobo brez potrebe po modrem premazu na žarnici. Bolj bister zunanji ovoj omogoča enakomernejšo porazdelitev svetlobe, ki omogoča, da vidite cesto pred seboj bolj osvetljeno.


Xenarc Cool Blue Intense spremeni noč v dan. Modrikast, visoko kontrasten Xenon žarek osvetli cesto pred vami. Bela svetloba je na spektru najbližje dnevni svetlobi, zato bolj je svetloba bela, bolj budni in pozorni se boste počutili. Elegantna svetloba ustvarja učinek visoke vidnosti, ki vam pomaga, da vas drugi vozniki vidijo.
 

Značilnosti: 

  • za prednje luči
  • izredno svetla
  • ponuja velik kontrast
  • do 20% več svetlobe (v primerjavi s konvencionalnimi žarnicami s plinom)
  • modrikast efekt brez prevleke
  • izjemno eleganten in sodoben videz
  • zelo enakomerna porazdelitev svetlobe
  • barvna temperatura do 5.500K
  • ECE certifikat (ECE-R99)

Avto žarnica Osram Coole blue intense
Osram Xenarc cool blue intense


Opozorilo: Kot vse žarnice, priporočamo zamenjavo OSRAM Xenarc Cool Blue Intense v parih. Zamenjavo xenon avto žarnice naj opravi strokovnjak.

V ponudbi naslednje vrste xenon avto žarnic: D1R žarnica in D2R žarnica.

OSRAM je na področju avto žarnic vodilni v svetu. Vsako leto, je polovica vseh proizvedenih avtov, opremljena z OSRAM žarnicami. OSRAM avto žarnice so vodilne na svojem področju zaradi visoke kvalitete in učinkovitosti.
 

OSRAM-ov program zaupanja


Na tržišču se pojavljajo ponaredki OSRAM-ovih žarnic, kar predstavlja velik problem v industriji avtomobilskih žarnic. Nekatere od ponaredkov je težko opaziti. Vkolikor jih namestite v vaš avtomobil lahko povzročijo številne težave.

Da bi se učinkovito spopadli z nastalo situacijo je OSRAM razvil program zaupanja, ki se nanaša na vsako xenon avto žarnico izdelano po 1.1.2015. Program omogoča, da preverite avtentičnost vaših žarnic za avto preden jih namestite v vaš avto.