0

Avto žarnice GE lighting

 

Avto žarnice GE lighting
Žarnice za avto GE lighting

Podjetje GE lighting zavzema pomembno vlogo na področju avtomobilskih žarnic. Zagotavljajo eno izmed najobsežnejših ponudb avtomobilskih žarnic. Nudijo celotni spekter žarnic za vozila, ki delujejo bodisi na 12V ali 24V sistemih. Proizvajalec GE Lighting je na odobritvenem seznamu veliko proizvajalcev avtomobilov po vsem svetu, kjer so kakovost in učinkovitost ključnega pomena.

Zato podjetje GE proizvode prodaja po vsem svetu, tako za prvo gradnjo v avtomobiski industriji kot tudi za uporabo v poprodaji. Podjetje je certificirano po ISO / TS 16949, ISO 14000.

Na spletni strani GE lighting lahko najdete vodnik po avto žarnicah za vse glavne avtomobilske znamke. Iskanje poteka na osnovi znamke, modela in leta izdelave avtomobila. Ko boste izbrali svoje vozilo lahko iz seznama izberite katere žarnice je potrebno zamenjati.

 

Premium žarnice za osebne avtomobile, tovornjake in motorna kolesa
 

kvalitetne avto žarnice GE lighting
Kvaliteta avto žarnic GE lighting

Poleg osnovnega programa, GE lighting ponuja tudi žarnice v premium razredu, ki temeljijo na posebnih modelih žarnic. Premium rang vključuje: Extra Life Megalight Plus, Megalight Ultra 90, Megalight Ultra 120, Sportlight Ultra, Sportlight, Heavy Star. Premium žarnice imajo dodatne lastnosti kot so daljša življenjska doba, večja svetilnost, barva ali odpornost na vibracije. Vse žarnice imajo oznako E1, kar pomeni, da so odobrrene za uporabo na cestah v EU.


Avto žarnice standardne in premium kvalitete, ki ponujajo odlično vidljivost in izredno delovanje
 

Zanesljivost in kvaliteto avtomobilskih žarnic GE zagotavljajo z:

  • računalniško voden in kontroliran dizajnerski proces
  • popolnoma avtomatizirane produkcijske linije
  • zagotavljanje visoke stopnje kakovosti
  • stalni programi investicij
  • zavezanost stalnim izboljšavam

Preverite ponudbo žarnic za avto v naši ponudbi. V ponudbi imamo naslednje žarnice:

halogenska žarnica H1,
halogenska žarnica H10,
halogenska žarnica H11,
halogenska žarnica H4,
halogenska žarnica H7.