0

Avto žarnice OSRAM Night breaker laser


Avto žarnice Night Breaker Laser
 

Najsvetlejše halogenske žarnice

Odkrijte avto žarnice Night breaker laser, ki so najsvetlejše halogenske žarnice za avtomobila proizvajalca OSRAM. Zahvaljujoč inovativni laserski tehnologiji te avto žarnice zagotavljajo do 130% več svetilnosti kot standardne halogenske avtomobilske žarnice. Najboljše delovanje na razdalji med 75 in 100m. Kombinacija visoko razvite žarilne nitke in polnila čistega xenon plina zagotavlja ekstra svetlo svetlobo.
 

Do 40m daljši snop, 20% bolj bela svetloba

Žarnica Night breaker laser   Avto žarnica Night breaker Laser H4
Žarnica Osram Night breaker laser H7        Žarnica Osram Night breaker laser H4

 

Avto žarnice zagotavljajo do 40 metrov daljši svetlobni snop in do 20% bolj belo svetlobo v primerjavi s standardnimi halogenskimi avto žarnicami in s tem osvetljujejo predmete z bolj naravno barvo. Z več svetlobe in z izboljšano vidljivostjo lahko vozniki hitreje zaznajo in reagirajo v primeru nepredvidenih situacij v prometu – temnih podeželskih cestah, mestnem prometnemu vrvežu ali na cestah mestnega obrobja.


Primerjava svetilnosti Osram original in Night breaker laser

 

Avto žarnice Night breaker laser vas bodo prepričali z edinstvenim dizajnom. Ta žarnica za avto je primerna za vse voznike, ki si želijo le najboljše in vedo, da je izboljšana vidljivost in hitrejše zaznavanje cestnih nevarnosti bistvenega pomena za varno vožnjo.

Vse OSRAM-ove žarnice so narejena z vizijo, da čim bolj zmanjšajo stres, ki je prisoten zaradi slabe vidljivosti na cesti.

Prednosti avto žarnic Night breaker Laser:

  • do 130% več svetlobe
  • do 40 metrov daljši svetlobni snop
  • do 20% bolj bela svetloba
  • ECE certificirane in dovoljene za uporabo na cesti


V ponudbi imamo naslednje avto žarnice: žarnica H4, žarnica H7. Oglejte si tudi ostalo ponudbo avto žarnic