0

Avto žarnice Xenarc Night breaker unlimited


Žarnica Night breaker unlimited
Avto žarnica Night breaker unlimited
 

Avto žarnice OSRAM NIGHT generacija BREAKER so na voljo tudi v xenonski različici. Imajo izredne lastnosti saj omogočajo do 70% več svetlobe kot standardne xenonske žarnice za avto. Žarnica XENARC Night breaker unlimited je najmočnejša xenon žarnica iz OSRAM-ove linije. Je tudi močnejša kot predhodni model xenon žarnic XENARC Silverstar.
 

Avto žarnice Xenarc Night breaker unlimited predstavljajo popolno delovanje. Močnejša svetilnost v primerjavi s standardnimi xenon avtomobilskimi žarnicami zagotavljajo opazno boljšo osvetlitev površine cestišča. To pomeni večjo vidljivost in možnost daljšega odzivnega časa. Hkrati pa omogoča 20 metrov daljši svetlobni snop in do 5 % bolj belo svetlobo v primerjavi s standardnimi xenon avto žarnicami. Idealne za bolj udobno vožnjo saj proizvajajo bolj belo svetlobo, ki vam pomagajo ostati bolj budni in pozorni na dogajanje na cesti.

Primerjava Xenarc Night breaker in Xenarc Cool blue intense
Primerjava Xenarc Night breaker unlimited in Xenarc Cool blue intense


Značilnosti avto žarnic Xenarc Night breaker unlimited: 

  • za prednje žaromete
  • samo za žaromete namenjene namestitvi xenon žarnic
  • do 70 % več svetlobe (v primerjavi s standardnimi xenon žarnicami)
  • do 20 m daljši svetlobni snop (v primerjavi s standardnimi xenon žarnicami)
  • do 5 % bolj bela svetloba kot standardna xenon žarnica
  • barvna temperatura: do 4350K
  • ECE certificirana


Xenon žarnice iz OSRAM-a postavljajo standarde za svetilnost, učinkovitost in življenjsko dobo avto žarnic. OSRAM s serijo XENARC ponuja produkte za katerekoli avto žaromete opremljene s xenonskimi sistemi.

Opozorilo: XENARC žarnice se lahko uporabljajo v posebnih xenon žarometih in jih je potrebno vedno menjati v paru oz. poskrbite, da sta žarnici istih lastnosti. Najbolje, da menjavo xenon avto žarnic opravi izkušen avto električar.

OSRAM-ov program zaupanja

Na tržišču se pojavljajo ponaredki OSRAM-ovih žarnic, kar predstavlja problem v industriji avtomobilskih žarnic. Nekatere od ponaredkov je težko opaziti. Vkolikor jih namestite v vaš avtomobil lahko povzročijo številne težave.

Da bi spopadli z nastalo situacijo je OSRAM razvil program zaupanja, ki se nanaša na vsako xenon žarnico izdelano po 1.1.2015. Program omogoča, da preverite avtentičnost vaših žarnic preden jih namestite v vaš avto.

Avto žarnica Xenarc Night breaker unlimited zmagovalka testa Auto Express

Auto Express izbra vrhunske izdelke pripomočke in komplete, ki jih priporoča za nakup za vaš avto in jih vključi v testiranje. Zmagovalni produkti so dobili naziv Auto Express Product Award 2016. Vsako leto testirajo stotine produktov. Tako izbirate med produkti, ki so jih testirali strokovnjaki z 20-letnimi izkušnjami.

V kategoriji xenonskih žarnic je zmagala avto žarnica Xenarc Night breaker unlimited, medtem ko je četrto mesto zasedla žarnica iz serije Osram Original Xenarc.

Primerjava OSRAM Xenarc Night breaker unlimited vs. Xenarc Cool Blue intense: